Student, igångsättning & födelsedagNu har jag haft fullt upp i några dagar, knappt någon vila innan det händer något nytt. I fredags tog Nico studenten, jag är så himla stolt över honom. Han har verkligen haft det jobbigt o stressigt mot slutet men nu blev han äntligen fri som han säger. Han sprang ut vid halv 4 och sen åkte han släp någon timme innan studentfesten började. Det började med middag och tårta innan han skulle ut med släktingar och vänner. Då stanna jag och de "äldre" kvar och kolla på fotboll. Vi åkte hem och la oss vid 4 tiden. 


Dagen efter åkte vi med Nicos morbröder och kusin en runda i Skåne då Nicos kusin var från Stocholm så han fick en guidad tur. Vi åkte till brösarpsbackar, stenshuvud nationalpark och sedan vidare mot Ystad för att äta på resturang. Vi hade jätte trevligt dock hade jag hoppats på att bli igångsatt av att gå i alla backar så det hade börjat hända något men prinsessan där inne verkar inte ha så värst bråttom. Söndagen hade vi däremot mysiga med bio, vi såg på Warcraft med Nicos bror och jag trodde faktiskt inte jag skulle vara så värst intresserad av filmen men jag tyckte den var jätte bra. Idag började dagen med att Nico stack iväg till Arbetsförmedligen, han är jätte duktig och har redan sökt in till massa jobb. Sedan var det pappas födelsedag idag så jag blev upphämtad av honom i Kristianstad och när vi väl var hemma hade jag och Heidi förberett en överraskning till honom så det var bara för honom att byta om och sedan på med ögonbindel och ut i bilen. Därefter åkte vi till Forsakar naturreservat och tog en runda längst leden med picknick.


 Det var verkligen jättemysigt där, skulle det inte varit för min graviditetskondition så jag hade kunnat gå i de brantaste backarna med de andra hade säkert varit ännu roligare. Jag hoppas ju än en gång att det kanske sätter igång något men vi får väll vänta och se... 


Efteråt åkte vi hem och åt tårta och jordgubbar och pappa verkar nöjd med dagen så det är ju bra. Nu ska jag bara vila och längta efter min lilla skatt.
Allmänt | | Kommentera |

SjukhusetIgår var jag och Nico på barnmorske besök på morgonen och sen åkte vi vidare till Kristianstad med Heidi där vi åt lunch och gick till H&M, där inne stötte vi på ett gäng tjejer som kommenterade hur äckligt jag var som var så ung och gravid... De trodde ju såklart jag inte skulle få veta vad de sa. Väldigt omoget tycker jag själv då tjejerna var i min ålder, men vissa tror väll det är okej att snacka skit om folk man inte känner. Iallafall, efter det åkte vi in till sjukhuset där jag skulle få dropp för jag har dåligt med järn i min kropp och behöver höja det innan förlossningen. Det var inget trevligt besök då jag har tunna ådror som bara sprack när de stack in nålen så jag blev stucken 4 gånger innan de lyckades så nu är jag helt blå i armvecken och händerna. Efter besöket där åkte vi och lämna Nico och sen släppte Heidi av mig hos mamma där det blev kvällsmat och mys med jordgubbar till efterrätt innan mamma åkte iväg till jobbet. 
Nu är det förövrigt bara 15 dagar kvar till beräknad förlossning! Helt otroligt, jag har därför under de senaste dagarna inte uppdaterat här då det varit mycket att tänka på och jag behövt lite tid för mig själv. Idag ska jag försöka ta mig till stan för att leta upp något att ha på Nicos student då min gravidgarderob bara bestått av bekväma hemmakläder. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp